Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti rendelés esetén.

Blog

Otthoni manikűr könnyedén az opi-val

opi infinite shine nail lacquer domácí manikúra

 

Az OPI márka professzionális körömápoló termékeiről ismert, melyek nemcsak a luxus szolgáltatást nyújtó szalonok körében alkalmazhatók, hanem azon nők körében is, akik a legjobb eredményt kívánják elérni körmeik ápolása során.

Sajátítsd el Te is könnyedén az otthon is elvégezhető, tökéletes manikűr alapjait.

 

 1. ELŐKÉSZÍTÉS

Alakítsd körmeid a kívánt formára Professzionális OPI reszelővel. Ne felejtsd el a körömfelületet is megtisztítani, illetve fényesítő buffer segítségével egyenletesebbé tenni, különösen figyelve a köröm széleire.

Tipp! Ne próbáld meg feleslegesen keskenyíteni a köröm széleit, mivel ez tönkreteheti a köröm stabilitását és könnyebben válik töredezővé.

 OPI Edge File OPI Brilliance Long File

 

 2. BŐRLÁGYÍTÁS

Következő lépés a kutikula, vagyis körömágy puhítása.Vidd fel a bőroldó folyadékot a kutikulára és hagyd hatni néhány percig. Bőrfeltoló segítségével óvatosan nyomd vissza a kutikulát a körömágy felé. A tolóeszköz lehet rozsdamentes acél vagy akár műanyag is. Ha már magabiztos vagy a manikűr során, akár le is csíphetsz az elhalt kutikulából egy csipetnyit.

 OPI Exfoliting Cuticle Treatment OPI Pusher Plus OPI Cuticle Stick

 

 3. FERTŐTLENÍTÉS

Festés előtt mindenképp zsírtalanítsd körmeid a Bond Aid - Körömelőkészítő folyadék segítségével. Ez a termék kiegyensúlyozza a körömlemez ph-értékét és nem szárítja ki a körömágyat.

Tipp! Ha nincs kéznél zsírtalanító folyadék, helyettesítheted egy OPI körömlakklemosóval is.

 OPI Bond Aid OPI Expert Touch Remover

 

 4. FESTÉS

JMiután a körmök tiszták és zsírtalanok próbálj meg többet nem érintkezni velük. Ha színes lakkal fested körmöd, akkor először használj alaplakkot. Ez megakadályozza, hogy a színpigmentek behatoljanak a körömbe és segíti a színréteg hosszabb tapadását. Az OPI két körömlakk rendszert is kínál, melyek könnyen felvihetők a természetes körömre, LED-lámpa használata nélkül. Válogass kedvedre az OPI Klasszikus körömlakk és Infinite Shine árnyalatai közül.

 

OPI Natural Nail Base Coat OPI Nail Lacquer  OPI Infinite Shine

 

OPI Körömlakk használata:

  1.  Alaplakk természetes körömre – Vigyél fel egy vékony alapréteget.
  2.  Színes lakk – Válaszd ki kedvenc színed és vidd fel két rétegben. Csak az első réteg száradása után vidd fel a másodikat.
  3.  Top Coat – Az utolsó színlezáró réteg, mely közel 60% -kal növeli a lakk fényességét. Válaszd ki a hangulatodhoz éppen illeszkedő fedőlakkot, legyen az fényes, vagy akár matt.

Egyenletesen vidd fel az összes lakkréteget, különösen figyelve a köröm széleire is. 

Tipp! A festék gyors száradását speciális szárítócseppek segítségével érheted el. Egy csepp, és a körmöd öt percen belül megszárad.

 OPI Natural Nail Base Coat OPI Nail Lacquer Bare My Soul OPI Nail Lacquer Top Coat OPI Rapidry

 

 

OPI Infinite Shine használata:

Az Infinite Shine termékek LED-lámpa használata nélküli géllakk hatású körömlakkok, amelyek 11 napig tartó fényes manikűrt eredményeznek. Az alapréteg felvitele előtt tisztítsd meg a körmöt alaposan. Mivel a lakkok alapja a gélkonzisztencia, ezért legalább minimális lakkozási tapasztalattal kell rendelkezned.

  1. Infinite Shine alaplakk – Vigyél fel kezdésként egy vékony réteget.
  2. Infinite Shine színes lakk – Válaszd ki kedvenc színed és vidd fel két rétegben. Csak az első réteg száradása után vidd fel a másodikat.
  3. Infinite Shine fedőlakk – Az utolsó színlezáró réteg, mely közel 60% -kal növeli a lakk fényességét.

Egyenletesen vidd fel az összes lakkréteget, különösen figyelve a köröm széleire is.

Tipp! A festék gyors száradását speciális szárítócseppek segítségével érheted el. Egy csepp, és a körmöd öt percen belül megszárad.

OPI Infinite Shine ProStay Primer OPI Infinite Shine Big Apple Red OPI Infinite Shine ProStay Gloss https://www.opinails.hu/gyorsszaritok/

 

► Mutasd meg körmeidet az Instagram oldaladon, és ne felejts el megjelölni minket is! instagram opi cz sk icon opi_hungary.

  

Hollywood körömdíszítése: válj te is igazi filmsztárrá az opi-val!

Az idei 40. évforduló ünneplése során visszatérünk szülővárosunk, Los Angeles gyökereihez, és mindenekelőtt ahhoz, ami az OPI-t igazán ikonikus márkává teszi. Ezek pedig színek! Mert a színek keltik életre az érzelmeket! #ColorIsTheAnswer

Mint minden évben, az OPI idén is négy egyedi kollekciót kínál, minden évszaknak megfelelően. Élénk színeivel Los Angeles inspirálta mindegyik alapját.

A tavaszi kollekció a híres hollywoodi negyedbe vezet, amely neonfényeiről, vörös szőnyegeiről, napos kék egéről és medence melletti koktélpartijáról híres. Az OPI Hollywood kollekcióban 12 árnyalatot hozunk nektek, amelyek a Hollywood-i sugárútról a vörös szőnyegre vezetnek. Minden nő filmsztárnak érezheti magát az új árnyalatokkal!

Legyél Te is filmcsillag! Nézd meg tippjeinket a hollywoodi körömdíszítésről!

 

Tipp 1 - Hollywood Palms

Tiszta kék ég, napsugarak és pálmafák, ez Hollywood! A Hollywood & Vibe és a Rated Pea-G árnyalatai által inspirált köröm a következő lépésekkel készül el:

  1. Alaplakk OPI Infinite Shine Primer

  2. Gél hatású körömlakk OPI Infinite Shine Hollywood & Vibe

  3. Gél hatású körömlakk OPI Infinite Shine Rated Pea-G

  4. Infinite Shine ragyogó fedőlakk OPI Infinite Shine Gloss

 

Tipp 2 - Feature Film

Még nem állsz készen a 2021-es filmszezonra? Nem számít! Mindent megváltoztat a következő hollywoodi megjelenés, ahol az I’m an Extra és a Bee-hind the Scenes árnyalatok kapnak főszerepet:

  1. Alaplakk OPI Infinite Shine Primer

  2. Gél hatású körömlakk OPI Infinite Shine I’m Extra

  3. Gél hatású körömlakk OPI Infinite Shine Bee-hind the Scenes

  4. Infinite Shine ragyogó fedőlakk OPI Infinite Shine Gloss

 

Tipp 3 - La La Limelight

A hollywoodi vörösszőnyeg vörös díszítést igényel! Próbáld ki az Emmy, Have You Seen Oscar? és a Movie Buff árnyalatokat:

  1. Alaplakk OPI Natural Nail Base Coat

  2. Klasszikus Körömlakk OPI Nail Lacquer Emmy, have you seen Oscar?

  3. Klasszikus Körömlakk OPI Nail Lacquer Movie Buff

  4. Fedőlakk természetes körömre OPI Nail Lacquer Top Coat

   

Tipp 4 - Award Show and Tell

Az " I’m Really an Actress  " árnyalat az OPI 2021-es tavaszi, Hollywood kollekciójának fő sztárja. A csillogó körömdíszítés vezető árnyalata. Szeretnéd kipróbálni az igazi hollywoodi csodás megjelenést? Csak két színes professzionális géllakkra van szükséged:

  1. OPI Gel Color Stay Strong Base Coat Erős alapozó gél

  2. OPI Géllakk OPI Gel Color I’m Really an Actress

  3. OPI Géllakk OPI Gel Color Alpine Snow

  4. OPI Fényes fedőgél OPI Gel Color Stay Shiny Top Coat

Tipp 5 - Poolside Daydreams

A medence melletti koktélpartik a filmsztárok elengedhetetlen időtöltései. Egy ilyen összejövetel inspirálta a következő körömdíszítést is, mely a Bee-hind the Scenes és a Destined To Be a Legend lakkokkal készül:

  1. OPI Gel Color Stay Strong Base Coat Erős alapozó gél

  2. OPI Géllak OPI Gel Color Bee-hind the Scenes

  3. OPI Géllakk OPI Gel Color Destined to be a Legend

  4. OPI Géllakk OPI Gel Color Hollywood & Vibe
  5. OPI Fényes fedőgél OPI Gel Color Stay Shiny Top Coat

   

 

► Mutasd meg körmeidet az Instagram oldaladon, és ne felejts el megjelölni minket is! instagram opi cz sk icon opi_hungary.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.