Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti rendelés esetén.

Otthoni manikűr könnyedén az opi-val

opi infinite shine nail lacquer domácí manikúra

 

Az OPI márka professzionális körömápoló termékeiről ismert, melyek nemcsak a luxus szolgáltatást nyújtó szalonok körében alkalmazhatók, hanem azon nők körében is, akik a legjobb eredményt kívánják elérni körmeik ápolása során.

Sajátítsd el Te is könnyedén az otthon is elvégezhető, tökéletes manikűr alapjait.

 

 1. ELŐKÉSZÍTÉS

Alakítsd körmeid a kívánt formára Professzionális OPI reszelővel. Ne felejtsd el a körömfelületet is megtisztítani, illetve fényesítő buffer segítségével egyenletesebbé tenni, különösen figyelve a köröm széleire.

Tipp! Ne próbáld meg feleslegesen keskenyíteni a köröm széleit, mivel ez tönkreteheti a köröm stabilitását és könnyebben válik töredezővé.

 OPI Edge File OPI Brilliance Long File

 

 2. BŐRLÁGYÍTÁS

Következő lépés a kutikula, vagyis körömágy puhítása.Vidd fel a bőroldó folyadékot a kutikulára és hagyd hatni néhány percig. Bőrfeltoló segítségével óvatosan nyomd vissza a kutikulát a körömágy felé. A tolóeszköz lehet rozsdamentes acél vagy akár műanyag is. Ha már magabiztos vagy a manikűr során, akár le is csíphetsz az elhalt kutikulából egy csipetnyit.

 OPI Exfoliting Cuticle Treatment OPI Pusher Plus OPI Cuticle Stick

 

 3. FERTŐTLENÍTÉS

Festés előtt mindenképp zsírtalanítsd körmeid a Bond Aid - Körömelőkészítő folyadék segítségével. Ez a termék kiegyensúlyozza a körömlemez ph-értékét és nem szárítja ki a körömágyat.

Tipp! Ha nincs kéznél zsírtalanító folyadék, helyettesítheted egy OPI körömlakklemosóval is.

 OPI Bond Aid OPI Expert Touch Remover

 

 4. FESTÉS

JMiután a körmök tiszták és zsírtalanok próbálj meg többet nem érintkezni velük. Ha színes lakkal fested körmöd, akkor először használj alaplakkot. Ez megakadályozza, hogy a színpigmentek behatoljanak a körömbe és segíti a színréteg hosszabb tapadását. Az OPI két körömlakk rendszert is kínál, melyek könnyen felvihetők a természetes körömre, LED-lámpa használata nélkül. Válogass kedvedre az OPI Klasszikus körömlakk és Infinite Shine árnyalatai közül.

 

OPI Natural Nail Base Coat OPI Nail Lacquer  OPI Infinite Shine

 

OPI Körömlakk használata:

  1.  Alaplakk természetes körömre – Vigyél fel egy vékony alapréteget.
  2.  Színes lakk – Válaszd ki kedvenc színed és vidd fel két rétegben. Csak az első réteg száradása után vidd fel a másodikat.
  3.  Top Coat – Az utolsó színlezáró réteg, mely közel 60% -kal növeli a lakk fényességét. Válaszd ki a hangulatodhoz éppen illeszkedő fedőlakkot, legyen az fényes, vagy akár matt.

Egyenletesen vidd fel az összes lakkréteget, különösen figyelve a köröm széleire is. 

Tipp! A festék gyors száradását speciális szárítócseppek segítségével érheted el. Egy csepp, és a körmöd öt percen belül megszárad.

 OPI Natural Nail Base Coat OPI Nail Lacquer Bare My Soul OPI Nail Lacquer Top Coat OPI Rapidry

 

 

OPI Infinite Shine használata:

Az Infinite Shine termékek LED-lámpa használata nélküli géllakk hatású körömlakkok, amelyek 11 napig tartó fényes manikűrt eredményeznek. Az alapréteg felvitele előtt tisztítsd meg a körmöt alaposan. Mivel a lakkok alapja a gélkonzisztencia, ezért legalább minimális lakkozási tapasztalattal kell rendelkezned.

  1. Infinite Shine alaplakk – Vigyél fel kezdésként egy vékony réteget.
  2. Infinite Shine színes lakk – Válaszd ki kedvenc színed és vidd fel két rétegben. Csak az első réteg száradása után vidd fel a másodikat.
  3. Infinite Shine fedőlakk – Az utolsó színlezáró réteg, mely közel 60% -kal növeli a lakk fényességét.

Egyenletesen vidd fel az összes lakkréteget, különösen figyelve a köröm széleire is.

Tipp! A festék gyors száradását speciális szárítócseppek segítségével érheted el. Egy csepp, és a körmöd öt percen belül megszárad.

OPI Infinite Shine ProStay Primer OPI Infinite Shine Big Apple Red OPI Infinite Shine ProStay Gloss https://www.opinails.hu/gyorsszaritok/

 

► Mutasd meg körmeidet az Instagram oldaladon, és ne felejts el megjelölni minket is! instagram opi cz sk icon opi_hungary.

  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.